PROJECT INDEX / SORTING
STATUS: All | Built | Unbuilt
TYPE: Cultural/PublicEducation | Heritage/ReuseHouse | Interiors | Competition

Adaptive reuse of a state-heritage listed electricity substation, built 1928, into a unique early learning centre on Sydney’s northern beaches. The project involved the reuse of the brick substation and a large extension incorporating multiple classrooms and a basement car park.
Education
Heritage
2015-2019

Refurbisment of a two existing rooms in TafeNSW’s Eora Campus in Darlington, NSW, into a new recording studio for teaching and events.
Education Reuse
Public Interiors
2020

Adaptive reuse of a timber-framed brick warehouse in Sydney’s south west, involving removing the central bay of the warehouse to create a unique indoor courtyard playground in the shell of the retained warehouse. 
Education Reuse
2018-2019




117 RESERVOIR ST, SURRY HILLS, NSW, AUSTRALIA, 2010