PROJECT INDEX / SORTING
STATUS: All | Built | Unbuilt
TYPE: Cultural/PublicEducation | Heritage/ReuseHouse | Interiors | Competition

Adaptive reuse of a state-heritage listed electricity substation, built 1928, into a unique early learning centre on Sydney’s northern beaches. The project involved the reuse of the brick substation and a large extension incorporating multiple classrooms and a basement car park.
Education
Heritage
2015-2019

Renovations to a workers cottage in the inner Sydney suburb of Glebe, involving adding an additional story to the existing single story cottage, including attic conversion and new rear living, dining and courtyard areas.
2019-2020

Alterations and additions to a classic Paddington Terrace in the inner Sydney suburb. The project involved demolition of the rear ground story, inserting a new steel portal frame to support the existing upper story, new open plan kitchen and living areas connected to a rear terrace and roof garden.


2017-2019


Adaptive reuse of a timber-framed brick warehouse in Sydney’s south west, involving removing the central bay of the warehouse to create a unique indoor courtyard playground in the shell of the retained warehouse. 
Education Reuse
2018-2019




117 RESERVOIR ST, SURRY HILLS, NSW, AUSTRALIA, 2010